Wie zijn wij ? checked

Beschrijving checked

FAQ checked

Prijslijst checked

Meer informatie checked

Wie zijn wij ?

ID-Processing is sinds 1992 actief als software-ontwikkelaar. Onze core-business was (en is nog steeds) : software naar maat maken voor de kleine en middelgrote ondernemingen.

Gaandeweg werden een aantal van deze programma's gestandaardiseerd, zodat ze bruikbaar werden voor meerdere klanten. Een eerste maal was dit het geval voor het programma Easy-Fak; een zeer eenvoudige facturatie. Later volgde Meatfak, een meer gespecialiseerde facturatie voor de vleesverwerkende branche.

Uiteindelijk ontstond ID-Fact, de voorloper - en DOS-tegenhanger - van Athena: een bijzonder krachtig programma voor Aan- en Verkoop en stockbeheer. Onze ervaring in tientallen sectoren van het bedrijfsleven werd gebundeld in dit ene pakket.

In 1999, toen duidelijk werd dat DOS meer en meer verdrongen zou worden, en de vraag naar koppeling met bestaande Windows-gebaseerde programma's groter werd, besloten we Athena te ontwikkelen : de Windowsversie van ID-Fact, maar nóg krachtiger, en nóg uitgebreider !

Op deze site kan u kennis maken met het resultaat.

ID-Processing heeft bewust gekozen om kleinschalig te blijven. Dit maakt dat wij met dezelfde souplesse en slagvaardigheid werken als de klanten binnen onze doelgroep. Weinig protocol en geen omslachtige procedures zorgen ervoor dat u nooit van het kastje naar de muur gestuurd wordt. De relatie met onze klanten is dan ook voornamelijk op wederzijds vertrouwen en respect gebaseerd.


Contactgegevens:
ID-Processing
Tav. Johan Polfliet
Kapelleken 16
B-9080 Lochristi

Tel: +32 (0)475 50 86 57
Fax: +32 (0)9 356 71 92
E-mail: Athena@id-processing.be

Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren.
U kan daartoe gebruik maken van het formulier 'Meer informatie'

 

© ID-Processing - design: P. Declercq