Wie zijn wij ? checked

Beschrijving checked

FAQ checked

Prijslijst checked

Meer informatie checked

Prijslijst

Alle prijzen zijn in EURO, exclusief 21% BTW.

Athena-versies (*) Prijs €
  Commercieel Beheer 1.500,00
  Business-versie 2.000,00
  RAP-versie 3.200,00
Extra modules Prijs €
  Athena-Cube 300,00
  Athena-Kassa 300,00
  Athena-Car 200,00

(*) De verschilpunten tussen de 3 versies worden beschreven in het onderdeel 'Beschrijving Athena' op deze site.

Onderhoudscontract - Bijwerkingsovereenkomst

Het verplichte jaarlijkse onderhoudscontract kost € 210,00 en geeft u recht op:

  • Jaarlijks minstens 1 nieuwe versie, opdat u wettelijk in orde blijft en uw software steeds aangepast is naar de nieuwste technologische evoluties
  • Gratis telefoonassistentie
  • Tussentijdse Updates, Downloads, Bug-reports en onbeperkte toegang tot knowledge-base via de klantensupport op de website.
Licentie

De licentie geldt voor een onbeperkt aantal gebruikers. Dit zijn dus geen prijzen pér gebruiker, maar is de totaalprijs voor een firmalicentie. Met deze ene licentie mag u trouwens meerdere firma's aanmaken en beheren, zolang de maatschappelijke zetel en de hoofdaandeelhouders (of eigenaars) dezelfde zijn.

Installatie

Installatie van het pakket is in de prijs inbegrepen.

Implementatie en opleiding

Dit is vanzelfsprekend klantgebonden : hoeveel gegevens moeten worden geïmporteerd, hoeveel documentlay-outs moeten worden gewijzigd, hoeveel gebruikers moeten worden opgeleid, en hoe groot is hun basiskennis van PC-gebruik…

De praktijk leert dat dit meestal ongeveer 15 tot 20% van de pakketprijs bedraagt, hetgeen bijzonder laag is in vergelijking met gelijkaardige programma's.
Want hoewel Athena op het eerste gezicht vrij complex lijkt, hebben de meeste gebruikers het pakket zeer snel onder de knie.

Maatwerk

Het komt niet vaak voor, maar toch zijn er bedrijven die nog nét die ene functionaliteit wensen die Athena hen niet kan bieden. Daarom kunnen wij ook aanpassingen of uitbreidingen op maat maken.


Wenst u een demonstratie binnen uw bedrijf, of wenst u een gepersonaliseerde prijsaanbieding, aarzel niet ons te contacteren. U kan daartoe gebruik maken van het formulier onder de rubriek 'Meer informatie'

 

© ID-Processing - design: P. Declercq